Geerweg 57 Ter aar

Het begon allemaal op de markt

Als beginnend slager met een bijzonder varkensras, is het verstandig om voorzichtig te kijken waar de kansen liggen. Aan het product en verhaal ligt het niet, er zal een kleine doelgroep zijn van pure vlees liefhebbers.

 Maar waar te beginnen? een bestaande slagerij overnemen? Reeds bekende omzet is mooi meegenomen, maar wat als de klanten het product niet begrijpt of wil. Een winkelpand huren? Starten in een winkelstraat of om de hoek, weten de klanten ons te vinden. Online? Via een platform vlees verkopen, de eerste stappen in 2008 waren door collega slagers gezet, maar dan met bekende (bbq) producten. Een locatie zonder drempelvrees, A1 locatie en betaalbaar… De Markt!

 

Haarlemmerplein

Elke woensdag

Amsterdam

Sinds 2010 staat de Berkshire Butcher op de markt in Amsterdam. Op het Haarlemmerplein is kleine markt ontstaan met grotendeels food ondernemers, ondernemers die het net even anders doen.

Haarlemmerplein ligt in het centrum van Amsterdam, de Haarlemmerbuurt om precies ze zijn. Elke woensdag zijn hier de kooplieden van de mooiste producten te vinden. Het plein is een aantal jaren compleet gerenoveerd en heeft een prachtige fontein in het midden van het plein die door een computer gestuurde waterpomp het water sierlijk over het plein laten dwarrelen.

Haarlem

Op zaterdag is de Berkshire Butcher te vinden op de Grote Markt van Haarlem 50 meter bij de vleeshal, een historisch (vlees) gebouw waarin tegenwoordig locatie Hal van het Frans Hals Museum is gevestigd.

Haarlem is een bijzonder stad met bijzonder gebouwen vol met geschiedenis. In deze stad is het prettig winkelen door een bijzonder aanbod van kleine winkel met unieke producten. De zaterdag markt is al een aantal keer in de prijzen gevallen voor beste markt van Nederland.

De Grote markt

Elke zaterdag

Geen tijd voor de markt?