Berkshire Butcher updates

Hier melden wij onze laatste nieuwtjes over onze varkens, markten, producten, events enz.

Nieuws

Korte break

Wij houden een korte break! vanaf 26 mei tot 30 mei is de Berkshire Butcher gesloten.

Lees verder »
Producten

Daslook

Eén van onze favoriete kruiden! Zodra de butcher de daslook worst heeft gemaakt, weet je dat de lente is begonnen.

Lees verder »
Asperge ham
Producten

Asperge ham

Het asperge seizoen begint met de Butchers achterham Het aspergeseizoen is betrekkelijk kort, in Nederland ongeveer twee maanden. De eerste asperges steken in de lente

Lees verder »
Puremarkt
Nieuws

Puremarkt

Helaas stoppen wij op de Puremarkt. Na 10 jaar Berkshire Butcher op de Puremarkt hebben wij besloten om te stoppen op de Puremarkt, Park Frankendael.

Lees verder »
Crepinette
Producten

De crépinette

Gekruid gehakt met vetnet, hoe je van een gewone gehaktbal met eekhoorntjesbrood, peterselie, knoflook en ui een exclusieve traktatie kan maken.

Lees verder »
ButchersFarm

Webshop pickup point is open!

Webshop pickup point is open! Eindelijk! Vanaf januari 2022 is het mogelijk om jouw Berkshire Butcher online bestelling op te halen in Ter Aar. Daarnaast

Lees verder »

Butchers Farm

In 2019 begon onze grote droom! We kochten een prachtige boerderij in Ter Aar. Momenteel zijn we hard op weg om deze geheel in te richten in de geest van onze producten.  Alle elementen komen eindelijk samen op de Butchers Farm. We hebben binnenkort onze eigen productie omgeving, een restaurant en een heuse B&B. De eerste varkentjes lopen inmiddels rond in een speciaal voor hen gebouwde eigen speeltuin.