Welkom
Een plek waar je even helemaal tot rust kunt komen. Een verborgen parel midden in de schitterende natuur en een uniek plassengebied.
Previous
Next

The Butchersfarm

De tuin heeft een prachtige metamorfose ondergaan en je kunt genieten van de varkentjes aan picknick tafels onder de kastanjeboom. Ook hebben we een waanzinnige buitenkeuken laten plaatsten met een Green Egg en een heuze South African braai. De schuur naast de boerderij is van kantoor verbouwd naar een moderne productieruimte. Dit is echt een flinke verbouwing geweest die naar wens is gegaan. We werken nu alweer een geruime tijd in het atelier en we zijn er erg graag.

De lokatie leent zich voor verschillende events. Het restaurantgedeelte zal in het voorjaar ingericht en gestyled worden. Geen daghoreca maar als de winkel open is zullen we zeker iets lekkers serveren!

In de toekomst willen wij zelfs een Bed & Breakfast openen, maar nu richten wij ons vooral op onze varkens, productie, weekmarkten en nieuwe slagerij.

The Butchersfarm Open Air Sale.

Voor het lekkerste varkensvlees kan je vanaf donderdag 9 december as. terecht bij de Berkshire Butcher in Ter Aar.  Op de Butchersfarm aan de Geerweg 57  begint de verkoop van het Berkshire varkensvlees.

Het voormalig pannenkoekenboerderij gaat tegenwoordig door het leven als Butchersfarm. De boerderij is eigendom van Frank Bunnik en Edith van Niekerk en is tevens de thuishaven van de Berkshire Butcher. Deze slagerij heeft zich volledig toegelegd op de verwerking van het oud Engels varkensras Berkshire.

ButchersFarm

December verkoop

In de maand december kan je terecht voor het mooiste varkensvlees op de Butchersfarm. Vanaf 9 december as. staat onze verkoopwagen elke donderdag en vrijdag

Lees verder »