Geerweg 57 Ter aar

Vragen en onze antwoorden

Meest gestelde vragen:

Ons vlees verpakken wij vacuüm en versturen het VERS in speciaal ontworpen koeltassen met koelelementen. De Koeltas en de koelelementen zijn herbruikbaar. Koeltas gaat in een stevige kartonnen doos.

Wij snijden het vlees donderdag ochtend vers uit, dan verpakken wij de bestelde producten en koelen dit goed door. Na het door koelen, verpakken wij het voor verzending, zodat het de volgende dag bij de klant in huis is.

Wij verzenden via PostNL. 

Ja, bestellingen kan je ophalen op de markt in Amsterdam of Haarlem. Je kan de bestelling ook ophalen in Ter Aar in onze slagerij.  Ophalen in Ter Aar kan enkel op donderdag en vrijdag. Je hoeft de bestelling in deze gevallen niet vooruit te betalen.

Verstuurde vlees producten kunnen wij niet retour nemen. Dit ivm. de beperkte houdbaarheid. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. Wanneer je onze producten op de markt, winkel of in de webshop koopt, is de verkoop definitief na de betaling. Zijn er klachten over de geleverde producten, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Berkshire Butcher. 

Vrijdagochtend krijg je via de mail een link binnen met een volg code, klik hierop en dan zal de verwachte aankomst tijd verschijnen. (kijk eerst in de Spambox als er geen mail is binnengekomen)

Zodra PostNL het pakket in ontvangst heeft genomen hebben wij daar geen controle meer op. Wij kunnen wel meekijken als er onduidelijkheden zijn. Stuur dan een mail naar Berkshire Butcher.

Contact

Wil je graag meer informatie

WhatsApp

Stuur een berichtje en krijg snel antwoord

Mail

Mail je vraag of vragen en wij mailen binnen een werkdag terug!

Telefoon

Bel ons op 06-51270262 (helaas zijn wij niet altijd in de mogelijkheid om de telefoon op te nemen)